Sałatka z Czerwoną Fasolą i Ogórkiem Konserwowym

Sałatka z Czerwoną Fasolą i Ogórkiem Konserwowym to wyjątkowe danie, które łączy w sobie świeżość i sytość. Idealna na letnie spotkania czy jako dodatek do obiadu, zachwyca prostotą i bogactwem smaków. Połączenie soczystych ogórków, kremowej fasoli i aromatycznych przypraw sprawia, że jest nie tylko smaczna, ale i zdrowa.
Składniki
Przygotowanie
- Ugotuj 4 jajka na twardo i pokrój na kawałki.
- Odsącz i wypłucz puszkę czerwonej fasoli, dodaj do miski.
- Dodaj puszkę kukurydzy konserwowej.
- Pokrój i dodaj słoiczek selera konserwowego.
- Dopraw solą i pieprzem do smaku.
- Dodaj 3 łyżki majonezu i wymieszaj.
- Sałatka gotowa do podania!
Jeśli szukasz innych przepisów przypominających Sałatka z Czerwoną Fasolą i Ogórkiem Konserwowym, zajrzyj do kategorii Sałatki.
Dodaj komentarz
Zalecamy również