Poledwiczki wieprzowe duszone z cebulką

Dziś przygotujemy poledwiczki wieprzowe duszone z cebulką, danie, które zachwyca prostotą i głębią smaku. Delikatne mięso, duszone z aromatycznymi cebulami, tworzy harmonijną kompozycję idealną na każdą okazję. Dzięki temu przepisowi odkryjecie, jak łatwo można uzyskać wykwintny obiad, który oczaruje Waszych gości.
Składniki
Przygotowanie
- Pokrój polędwiczki na plastry.
- W garnku rozgrzej olej i podsmaż cebulę na złoty kolor.
- Dodaj polędwiczki, przypraw solą i pieprzem, smaż przez 5 min.
- Wlej bulion lub wodę, duś na małym ogniu przez 30 min.
- Na koniec dodaj zioła (np
Jeśli szukasz innych przepisów przypominających Poledwiczki wieprzowe duszone z cebulką, zajrzyj do kategorii Danie główne.
Dodaj komentarz
Zalecamy również