Brownie z kaszy jaglanej i bananów

Brownie z kaszy jaglanej i bananów to zdrowa alternatywa dla tradycyjnych słodkości. Wykorzystując te składniki, uzyskujemy nie tylko wilgotną konsystencję, ale także bogaty smak. Kasza jaglana dostarcza cennych składników odżywczych, a banany naturalnie słodzą wypiek. To idealny przepis dla osób szukających smakowitych, a zarazem lekkich deserów.

Składniki

Przygotowanie

  1. Zgnieć dojrzałe banany w misce.
  2. Dodaj kaszę jaglaną (gotowaną i przestudzoną) oraz inne składniki (np
  3. Mieszaj, aż masa będzie jednolita i gładka.
  4. Przełóż do naczynia lub foremek na muffiny.
  5. Piecz w temperaturze 180°C przez 25-30 minut.
  6. Ostudź, podawaj z ulubionymi dodatkami.
Brownie z kaszy jaglanej i bananów

Jeśli szukasz innych przepisów przypominających Brownie z kaszy jaglanej i bananów, zajrzyj do kategorii Desery.

Siostra Maria

Jestem Siostra Maria, zakonnica z pasją do gotowania, która dzieli się prostymi i smacznymi przepisami na swoim blogu "Przepisy Siostry Marii". Z mojego klasztoru tworzę dania, które cieszą serce i celebrują smaki codziennego życia.

Zalecamy również

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Go up